Mesaje : 160 Data de inscriere : 30/10/2012 Varsta : 30 Localizare : Targoviste, Dambovita
Subiect: Tutorial instalare Scripturi StatsMe Dum Noi 25, 2012 7:06 am
Aceste Scripuri sunt pentru serverele fara amxmod/amxmodx si inlocuiesc pluginurile . Asta nu inseamna ca nu le puteti instala pe un server care are si amxmod/amxmodx , desigur . Ele merg pe amandoua tipurile de servere , doar ca pe cele cu amxmod/amxmodx nu prea e nevoie de ele deoarece exista pluginuri .
[!] Exemplu pentru scriptul iCommands [!]
1)Pentru inceput , sa downloadam StatsMe 2.8.3 (Ultima versiune) de aici :::
Un Script este alcatuit dintr-un fisier cu extensia .cfg .
Exemplu :::
iCommands.cfg
StatsMe are deja cateva Scripturi standard , dar mai puteti adauga .
2)Trebuie sa downloadam scriptul dorit . Dupa ce am facut aceasta , punem .cfg-ul in cstrike/addons/StatsMe/scripts/ . In cazul nostru downloadam scriptul de pe http://atlantis.srv.ro/iCommands.cfg , dupa care copiem fisierul in directorul specificat mai sus . 3)In cstrike/addons/StatsMe/ este un fisier statsme.cfg . Deschideti-l si adaugati linia :::
exec addons/statsme/scripts/.cfg
Inlocuiti cu numele scriptului . In cazul acestui script adaugati linia :::
exec addons/statsme/scripts/iCommands.cfg
[!] Aceasta linie trebuie adaugata dupa celelalte care sunt asemanatoare . [!]
Dati un restart la server si va functiona .
Pentru a-l testa intrati pe server si scrieti /reguli . Ar trebui sa va apara sub radar o lista de reguli configurata pentru serverul meu . Le puteti modifica din iCommands.cfg .
Descriere script iCommands :
Cu ajutorul acestui script puteti adauga comenzi de genul /contact , /reguli etc. . Cand un player va folosi aceasta comanda ii va aparea un text pe monitor (Text facut de dvs.) . Sper ca v-a ajutat acest tutorial , precum si Scriptul meu .